На горния рафт ви среща с Цветомира Вълчева!

na-gornia-raft-predstavia-nebula-jewelry-1

Пламенна енергия, грация, богато въображение, деликатно и професионално отношение – това е Цветомира Вълчева, автор на космическите бижута Nebula Jewelry. Тя ще бъде част от На горния рафт за втори път, а ние нямаме търпение да видим с какво ще ни изненада. :)

1. Представи се :)

Казвам се Цветомира Вълчева, ландшафтен архитект и рекламист по образование. Бижутата винаги са били моето бягство, но по-конкретно изработката им. Те са моята медитация и истинско удоволствие, за това съм щастлива, че мога да нарека медитацията си свой бизнес.

2. Кои твои черти те характеризират най-добре?

Пламенен елемент съм, все пак зодия Овен. Фокусирана и целеустремена, винаги насочена към балансирания хаус на личностното развитие. Моите решения и изпълнението им са закон за мен.

na-gornia-raft-predstavia-nebula-jewelry-4

3. Кой е изборът, променил живота ти?

Избрах да замина за Лондон, за да уча – абсолютно сама. Борих се, доказах на себе си, че мога да се справям с всичко, което е на пътя ми разчитайки единствено на себе си…
С плам работех за унивeрситета си и го представях на различни фестивали и конференции. За 3 години научих страшно много за света, за себе си, за образованието. Определено това изживяване ме направи по-силна и по-амбицирана.

na-gornia-raft-predstavia-nebula-jewelry

4. На какво те научи изминалата година?

Научи ме на повече търпение. Научи ме на повече дисциплина. Доказа ми, че изборът да се прибера в България е правилен. В практическа гледна точка научих много за професионалното развитие на бранда си, защото именно той е причината да уча Рекламен мениджмънт и визуален брандинг. Голяма част от нещата вече имат смисъл за мен.

na-gornia-raft-predstavia-nebula-jewelry-3

5. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствиеи кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

Всичко започва с малка скица и еволюира в план. Имам навика да излизам извън изписаните от мен точки на плана, но така се раждат едни от най-успешните ми и уникални творения. Четене, разходка в природата, реклама на шоколад – всичко може да вдъхнови стига да имаш въображението да визуализираш.

na-gornia-raft-predstavia-nebula-jewelry-5

Най-голямото удоволствие ми доставя самата изработка, когато започна да нижа и плета. Времето минава неусетно, а насладата остава. А кулминацията е, когато сложа бижуто на себе си и се погледна в огледалото. Не мисля, че има нещо, което да не ми доставя удоволствие в този процес. Не си разпределям времето, поставям си крайни срокове.

6. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Винаги емоциите ми вземат превес в творчеството. Близките ми виждат щастие, тъга, любов, баланс в цветовете, дизайните, техниките и скоростта на работа. Всеки един детайл е на мястото си с причина, всеки цвят е там с причина. Няма нещо, което да не мога да обясня защо е направено по конкретен начин.

7. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

Пролетта е моят сезон! Много лични и семейни празници се случват тогава и винаги съм изпълнена с щастие. Ще изразя себе си и ще заложа на цвят, грация и минимализъм.

8. Какво е щастието за теб?

Щастието за мен е пурпурен залез, половинката ми до мен, шепа мъниста и няколко макари коприна. Щастието е в простите неща.

9. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

Тази година „На горния рафт“ ще има повече цвят, повече минимализъм. Повече от моята медитация и щастие, вплетени в копринените конци и кристалите. Трябва да се види, думите не стигат.

Звучи чудесно, нали? Не е за пропускане! Отбележете си датите 17 и 18 април, а мястото е на крачка от парка :) – градината на Once Upon a Time Biblioteka.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*