На горния рафт ви среща с Ана Димитровска!

na-gornia-raft-predstavia-When-Nina-sleeps-1

Още помним деня, в който Ана се появи в нашето ателие. Леко притеснена, ентусиазирана, искрена и с широка усмивка на лицето. Щастливи сме, че я срещнахме! Тя беше част от нашето събитие преди повече от година, когато правеше първите си стъпки. Днес сме запленени от идейните бижута, които създава и настроението, което носят те. Ето какво сподели тя:

  1. Представи се :)

Казвам се Ана Димитровска и съм от Македония. Майка съм на прекрасното момиче Нина и създател на бранда „When Nina sleeps„. По професия съм дипломиран икономист, но „When Nina sleeps“ е сбъдната детска мечта.

  1. Кои твои черти те характеризират най-добре?

Позитивна, креативнa, любезнa, приятелски настроенa…

na-gornia-raft-predstavia-When-Nina-sleeps-4

  1. Кой е изборът, променил живота ти?

Определено решението да се включа в доброволческата програма в България (програма за работа с деца в неравностойно положение). Благодарение на този избор срещнах съпруга си, който е от Испания и заедно създадохме нашето прекрасно семейство и имаме чудесната Нина.

na-gornia-raft-predstavia-When-Nina-sleeps-5

  1. На какво те научи изминалата година?

Може да ви прозвучи като клише, изречено от възрастен човек, но разбрах, че здравето е най-важно. Също така, че времето, прекарано с любимитe ти хора, е безценно.

na-gornia-raft-predstavia-When-Nina-sleeps-7

  1. Предстои базар. Как развиваш идеята си от вдъхновение до пълна колекция? Кое в работата ти доставя удоволствие и кое правиш с нежелание? Как разпределяш времето си?

Следя сезона, тенденциите и когато ми дойде идеята, не мога да спра, докато не я завърша. Най-големият проблем за мен е, когато трябва да пиша интервюта, а също и на страницата си. Налага се да използвам Google translate, за да е правилно. Със сигурност вече имам много грешки :) A времето – то никога не е достатъчно.

na-gornia-raft-predstavia-When-Nina-sleeps-2

  1. Влияе ли преживяното от теб на творчеството ти?

Да, много. Героите от моите брошки, обикновено са персонажи от хубав филм, който съм гледала или книга, която съм чела. Може да е котката, която съм срещнала по пътя си или природата сама по себе си, сезонът, в който сме.

na-gornia-raft-predstavia-When-Nina-sleeps-3

  1. Как настъпващият сезон „влиза” в колекцията?

Любимият ми сезон е пролетта. Всичко се пробужда за нов живот. Всичко се превръща в ярки цветове, които влизат в моята колекция.

  1. Какво е щастието за теб?

Toлкова много неща. Дъщеря ми, семейството и приятелите, когато всички те са щастливи и здрави, когато пътувам, планините, снегът, морето, сутрините, пролетта, летните нощи, небето, когато създавам нещо ново, базарите, на които участвам с атмосферата, която носят, усмивката на непознати хора…, наистина много неща :)

na-gornia-raft-predstavia-When-Nina-sleeps-6

  1. Какво ще сложиш „На горния рафт“ тази година?

 Засега мога да кажа, че със сигурност ще бъде много цветно.

Надяваме се, че Ана спечели и вас :) И да припомним! Имаме среща! Датите са 17 и 18 април 2021 година, а мястото – градината на Once Upon a Time Biblioteka.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*