В очакване на пролетта: На горния рафт и Love Glass!

Spring-avtor-blog5

“ …след толкова години стъклото все още ме кара да се вълнувам.“

Трудна и сложна техника, магия, светлина и начин да пречупиш света през погледа си, дълъг път в трупане на знания и експериментиране, отдаден автор, приемащ предизвикателства с усмивка…, а в края – невероятен резултат! Срещата ни днес е с Петя Ангелова и  Love Glass :)

  1. Представи се :)

Аз съм Петя и топя стъкло. 🔥 Не на второ място съм и майка, дъщеря, приятел, любопитна и търсеща жена…

1

  1.  Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

Обожавам работата си! 🔥 Не знам дали е изразно средство, но със сигурност, всичко влязло в пещта е преминало през сърцето ми. Дава ми чувство на удовлетвореност. Изпитвам радост по време на самия процес. Вълнувам се, чувствам се жива. ❤️ Кара ме да вървя по ръба между сигурното и несигурното. Дава ми и копнеж за растеж.

GridArt_20230329_160013764

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред? 

Обичам последователите си!  Да, вървим заедно напред. Връзката ни е много силна. Взаимно предани сме, вече много години ❤️

2

4. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Не смятам, че времето ми влияе. Лондон ме научи на това 😍 Сядам и започвам. Не си мисля – сега имам ли настроение или не. И да нямам, настроението идва в процеса на работа.

GridArt_20230329_154908209

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Смятам, че любовта между мен и стъклото е естествена, като на родител към дете. Всеотдайна. Не правя нищо специално, за да се мотивирам. Нещата се случват естествено. Ако в бъдеще дойде момент, в който не ми се пали огъня, значи може би ще е време да сменя попрището. Отдавна съм се научила да следвам сърцето.

3

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Рядко си почивам. Като изключим пътуванята, обичам да работя и в събота и неделя. ❤️ Концерт, театър, книга – любими. Някое и друго обучение в сфери, различни от стъклото, също е нещо, което предизвиква у мен усещане за приключение. ❤️

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

Стъкло в различни форми 😍

Остават само два дни до нашата среща! Очакваме ви на 1 и 2 април 2023 година в Централен дом на архитекта на ул. „Кракра“ 11 от 10 до 19.30 часа, за да привестваме заедно пролетта, красотата и вълшебството да създаваш.

Очакваме ви!

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*