В очакване на пролетта: На горния рафт и Made with care.!

Spring-avtor-blog5

Често сме се питали, какво ли е да живееш край морето? Да си там не само през лятото, а да имаш възможността да се разхождаш самотно по плажа, да виждаш вълните, огрени от зимното слънце или луната през пролетта, да мечтаеш, заслушан в шума им… Може би, разговаряйки с Искра, си даваме отговори на тези въпроси :) На предстоящото, пролетното издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“, ще имате възможност да я срещнете и да получите доза морско вдъхновение!

  1. Представи се :)

Както всеки път, безкрайно се вълнувам от предстоящата ни среща „На горния рафт“. За тези от вас, с които ще ни е първа, казвам се Искра Ангелова и изработвам бижутата Made with care… от клей.

Spring-avtor-blog4

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най –  вероятно и при теб е така:), но кога избра бижутата?

Винаги ми е доставяло удоволствие да творя, да се уча и надграждам уменията си, конкретно бижутата избрах преди около 15 години :).  Споделяла съм с вас и преди, че във времето са ме пленявали различни материали и техники, до момента в който се влюбих в клея. От този прекрасен материал са и всички бижута, които и до днес изработвам.

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство?

Да, определено изработването на бижута ми дава свободата да изразявам себе си.

Spring-avtor-blog1

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред?

Провокират… Вдъхновяват… Зареждат с прекрасни емоции. Неведнъж се е случвало заедно да променим и доразвием моя идея за бижу според личните им предпочитания. Това наистина ми помага да вървя напред и ми дава нов поглед  над някои модели бижута.

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви?

Като топло приятелство.

Spring-avtor-blog2

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява?

Няма лошо време, когато в сърцата ни грее. :) Обичам ги и двете.

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш?

Целият процес ми доставя удоволствие, от подбора на цветове, през изработването до заснемането на дадено бижу. И когато това носи усмивки и щастие на хората, избрали моите бижута, е много зареждащо и удоволетворяващо.

Spring-avtor-blog3

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Имам щастието да живея в прекрасен град край морето, най-често си почивам с дълги разходки по плажа и слушам шума на вълните. :)

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт?

Една много флорална пролетна колекция. И любимите на много хора, бижутата с плажно стъкло.  Така, че очаквайте и тях!

Надяваме се пролетното слънце да огрее първите дни на април и ви очакваме в Централен дом на архитекта на ул.“Кракра“ 11!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*