В очакване на пролетта: На горния рафт и TINA!

Spring-avtor-blog5

“ …Работата ми дава сила и желание да уча и да се развивам.“

Лъчезарни, слънчеви, усмихнати, излъчващи топлина и спокойствие, такива са творците. И това не е случайно… Те обичат това, което правят, работят с любов, влагат сърце, имат своите колебания и са нетърпеливи да открият в погледа ви одобрение. А колко колоритен, пъстър и закачлив е следващият автор…, днес в края на деня ви срещаме с Тина! 

  1. Представи се :)

Здравейте, казвам се Кръстина и от там идва името на бранда TINA.

  1. Често авторите споделят, че творят още от детските си години. Най- вероятно и при теб е така:), но кога избра бижутата? 

Да, от детските си години имам чудни спомени и прекрасни учители по рисуване, от които научих много, за което съм им много благодарна. Бижутата избрах…, или по-скоро те ме избраха, преди около 10 години, когато разбрах, че това е един чудесен начин да бъдеш смел и да изразяваш себе си и емоциите си.

1

  1. Какво ти дава работата? Смяташ ли, че това е твоето лично изразно средство? 

Работата ми дава сила и желание да уча и да се развивам. Именно в процеса на работа, много често откривам най-интересното. Един тих, интимен и много често самотен процес, в който се потапям с удоволствие.

1B22A65C1-A23D-463D-A306-CFDCBCF45B0C

  1. Провокират ли те по някакъв начин твоите последователи? Помагат ли ти да вървиш напред? 

Винаги, когато работата ми достигне до моите последователи, съм изключително щастлива. Истинският живот на бижутата започва именно тогава, когото притежателя им вдъхва живот.

2B598652D-75CC-435B-8F2D-A2A3C01E4830

  1. Създаването на бижу е умение, но и емоция. Успяваш ли да я предадеш на своите почитатели? Как определяш връзката помежду ви? 

Хората, които избират моите бижута, са цветни и смели. Имаме и серии, които са изработени специално за деца. Много е интересно, когато наблюдавам реакциите и коментарите при първи поглед. Както казва една моя клиентка – „Бижутата намигат“

67604AB84-A1E7-4E76-B31E-0119BE533746

  1. Слънцето или мрачното време – кое те вдъхновява? 

Никога не бих могла да оценя слънцето, ако не познавах мрачното време. Определено и двете носят страните на една и съща монета при мен.

  1. Да създаваш с ръцете си е невероятно, зареждащо, но е и доста труден, а понякога и бавен процес. Какво те мотивира, как успяваш да съхраниш любовта си към това, което правиш? 

Всяка една любов изисква ежедневен труд и голямо старание.

5F1532642-8908-42A2-B3A7-948BE8DAC690

  1. Как си почиваш и какви други интереси имаш?

Почивам си с бягане и преходи в планината. Обичам джаз. Обичам да ходя на театър. Допирът с красивото е много зареждащ за мен.

  1. Какво да очакваме от теб На горния рафт? 

Цветовете на TINA!

Приятели, очакваме ви! Седмица преди Цветница ще покрием масите с цветя и ще ви отрупаме с цветове :)! Заповядайте На горния рафт в Централен дом на архитекта, на 1 и 2 април 2023 година.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*