12 месеца бижута – творческото предизвикателство на 2021 година!

Blog_21_w02-12-mesetsa-bijuta-tvorcheskoto-predizvikatelstvo-na-2021-godina-615

Началото на годината е време за поставяне на нови цели и обещания. Обещания да бъдем по-изпълнителни, по-последователни и организирани в действията си. И като продължение на предходната статия – време е да вдигнем летвата пред себе си! „12 месеца бижута“ е новото творческо предизвикателство, което си поставяме като цел за 2021 година. :) Не само пред нас, но и пред вас! 😉

Темата, която ни вдъхнови, е „Мода и традиции“. Януари ни свари малко неподготвени, но обещаваме, че в началото на всеки следващ месец ще обявяваме новата тема и съответно нашата интерпретация.

  1. ИДЕЯТА

Идеята на предизвикателството е всеки месец всеки от нас да споделя във Фейсбук или Инстаграм по едно ново ръчно изработено бижу. Или по повече… :) Ние от Ателие Марабу ще задаваме конкретна тема за вдъхновение, но не е задължително да се спазва.

Добре дошли са и снимки от творческия процес и подготовката на дизайна.

Когато споделяте снимки, съветваме ви да добавяте #12месецабижута в описанието, за да следим това, което правите.

1

  1. ЗАЩО ГО ПРАВИМ?

Всеки, който се е докоснал до ръчното творчество, независимо в коя област, знае, че то действа успокояващо, ободряващо, удовлетворяващо, изпълващо…

Искаме да внесем свежа глътка въздух в дните ни.

Отдавна обмисляме създаване на група, която да обединява нашите ученици и въобще творчески настроени хора с близки интереси, мечти и цели.

Идеята за предизвикателството дойде в точния момент. За да му дадем живот и искрица, създадохме и фейсбук група „12 месеца бижута”, в която приветстваме всеки от вас и в която директно можете да публикувате бижутата си:

https://www.facebook.com/groups/711968343080718/

2

  1. ЗАЩО ВИЕ ДА ГО ПРАВИТЕ? :)

Смятаме, че включвайки се в подобни предизвикателства всеки от нас попълва своето портфолио с нови модели, стимулираме мисленето си, фантазията си и дори, търсейки нови изразни средства, развиваме уменията си. Освен това, сверяваме часовника си и можем да се свържем с колеги от областта :)

Очакваме с нетърпение и вашите предложения! Споделяйте смело не само готови бижута, но и снимки от творческия процес. Разбира се, можете да не следвате обявената тема. Също така, можете да публикувате повече от едно бижута.

Напомняме отново – не забравяйте да поставите хаштаг #12месецабижута.

Нека заедно да направим новата година по-забавна, по-творческа и ползотворна! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*