Творците споделят: Димитрина Данева от Касиопея

tvortsite-spodelyat-gergana-kasiopeya-1-640
Днес си поговорихме с Димитрина Данева от Касиопея. Тя вече работи на пълни обороти и ви очаква в своето ателие на улица Преспа №6. Радваме се, че тя е още един от авторите, използвали дните в социална изолация за стартиране на свой онлайн магазин.

  1. Как се чувстваш? Животът на творците е доста динамичен, как ти повлия оставането вкъщи?

Оставането вкъщи, честно казано, ми се отрази много добре. Имах нужда да си отпочина, да помисля, да спра, да помълча, да се усъвършенствам в нищоправенето :) според мен всички имахме нужда от това ???? Разбира се, това беше в самото начало и тъй като не мога да стоя без работа и да бездействам, винаги си намирах да правя нещо, за което все не съм намирала време преди. Е, остана и един шкаф за боядисване, на който така и няма да му дойде реда в този живот, така ми се виждат нещата. ????

tvortsite-spodelyat-gergana-kasiopeya-640

  1. Какво ти липсва най-много?

Най-много ми липсват приятните срещи по базарите с хората и колегите ???? Срещите в ателието, до скоро, също ми липсваха, но вече заработихме на пълни обороти, така че нямам търпение отново да започнем да посрещаме усмихнати и свежи хора там ????

tvortsite-spodelyat-gergana-kasiopeya-3-640

  1. Кои са предимствата в тази ситуация за теб? Успя ли да извлечеш положителни страни?

Предимства определено имаше, като това да помисля над нови идеи, модели, колекции, да прочета някоя и друга книга, да наготвя вкусно (и то не един път), да започна да работя над онлайн магазин, за който дълго време нямах глава и който се надявам съвсем скоро вече да е факт. ????

tvortsite-spodelyat-gergana-kasiopeya-2-640

  1. За един творец от огромно значение е вдъхновението. Къде го намираш сега?

Вдъхновение винаги търся навсякъде и във всичко, независимо от ситуацията.

tvortsite-spodelyat-gergana-kasiopeya-4-640

  1. Каква е твоята лична социална кауза?

Опитвам да подкрепям българското, още повече, ако е и ръчна изработка. Пазарувам все по-често от местни, български производители и малки и микро бизнеси. От хендмейд базарите винаги съм се прибирла, ако не с няколко, то поне с едно нещо, сътворено от колега, за което съм сигурна, че са били вложени много старание, безсънни нощи, любов и най-вече – душа. Имаме нужда от тази подкрепа едни други ???? Нямам търпение да си доставя тази радост отново. ❤

tvortsite-spodelyat-gergana-kasiopeya-5-640

Ако не можете да посетите Димитрина в ателието и, не се колебайте и пишете на личната и фейсбук страница – Касиопея. Има страхотни нови предложения :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*